Exterieur

Houtolie kleuren voor exterieur

Maak kennis met DuroGrit van Rubio Monocoat, de beste houtbescherming voor buiten. Is jouw buitenhout toe aan een opfrisbeurt of wil je het graag kleuren en beschermen? Dankzij DuroGrit kan dit in slechts één enkele laag. Bekijk hieronder ons aanbod voor de bescherming van jouw buitenhout.  

Filteren
Huidige filters
  1. woodtype
Selectie verfijnen
Categorie
woodtype
    
    totalcount: 14    woodType: woodtype_douglas
14 kleuren beschikbaar
DuroGrit 14 kleuren beschikbaar

Ons advies voor een natuurlijke look

Let op:  om technische redenen worden de kleur/houtsoortcombinaties met een uitroepteken niet geadviseerd.

Prachtige kleuren voor hout buitenshuis

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om jouw houten buitenoppervlakken te kleuren en te onderhouden, zonder dat daar veel onderhoud aan te pas komt? Rubio Monocoat DuroGrit biedt bescherming voor zowel terrassen, tuinhuizen en carports als tuinmeubels. Kies met deze innovatieve behandelmethode voor een natuurlijke look en feel of maak van jouw exterieur een kleurrijk statement. Veranker in slechts één laag de kleur stevig in het hout dankzij onze unieke, gepatenteerde bescherming. DuroGrit voorkomt bovendien ook het afschilferen en afbladderen van je hout, waardoor je de eindeloze onderhoudscyclus tegenhoudt. Heb je toch een opfrisbeurt nodig? Dan kan je je met DuroGrit behandelde hout makkelijk bijwerken zonder extra afschuurwerk!

Ijzersterke, innovatieve bescherming voor buitenhout

DuroGrit buitenhoutbescherming is de meest effectieve manier om houten buitenoppervlakken te behandelen, kleuren en beschermen tegen UV-straling. Dankzij onze gepatenteerde FibreGrit-technologie verbindt de olie zich met jouw hout. Bovendien is maar één laag van het product nodig om langdurige bescherming te bieden. Geen eindeloze behandelingstijd dus, en ook het bijwerken kan na de behandeling zonder opnieuw te moeten schuren. Dit product kan toegepast worden op zowel nieuw als verweerd hout en is bovendien een ecologisch verantwoorde keuze.