Interieur

Houtolie kleuren voor interieur

Het Rubio Monocoat kleurenaanbod voor houtprojecten binnenshuis bestaat uit 52 kleuren die je kan gebruiken op alle houtsoorten. Wil je graag kleurloos behandelen of ga je eerder voor een felle tint? Onze beschermende olie breng je aan in slechts één laag. Bekijk hieronder ons aanbod van alle Oil Plus 2C kleuren. 

Filteren
Huidige filters
  1. woodtype
Selectie verfijnen
Categorie
  • Interieur 52producten
woodtype
    
    totalcount: 52    woodType: woodtype_ash
52 kleuren beschikbaar
Oil Plus 2C 52 kleuren beschikbaar

De houtolie om jouw interieur te kleuren en te beschermen

Op zoek naar de ideale manier om jouw houten meubels, vloeren, deuren, tafel of trap te onderhouden? Met Rubio Monocoat Oil Plus 2C krijgt je interieur een langdurige en slijtvaste bescherming die precies past bij de uitstraling van jouw houten oppervlakken.

Of je nu de natuurlijke tint en nerfstructuur van jouw hout wil benadrukken, of de kleur net wil aanpassen: onze hoogwaardige houtolie is de perfecte match voor elk project! Oil Plus 2C is beschikbaar in 52 kleuren en kan op alle houtsoorten worden toegepast. Of je nu kiest voor een transparante, natuurlijke look of je net een eyecatcher aan je interieur wil toevoegen, met de unieke behandeltechniek van Rubio Monocoat wordt de juiste bescherming met slechts één laag vastgezet in het hout. 

Hout beschermen in slechts één laag

Dankzij onze technologie waarbij je het hout beschermt in één laag kies je ervoor om de schoonheid van jouw interieur nog jaren te behouden. De houtolie beschermt je oppervlakken door in de nerven van het hout te dringen en zo een robuuste bescherming tegen dagelijkse slijtage te bieden. Bovendien is het resultaat zelf ook waterbestendig en kan je dus ook in je keuken of badkamer een leuke kleur toevoegen aan je hout. Onze houtolie is uiteraard ook food- en toy safe, waardoor je zonder zorgen alle oppervlakken in je interieur kan behandelen met Oil Plus 2C.