MENU

Industry

 • Voorbehandeling (optioneel)


  Voor de realisatie van gepersonaliseerde effecten op industriële lijnen, heeft Rubio Monocoat de industriële voorkleuring Rubio Monocoat Nano Industrial ontwikkeld. De afwerking gebeurt steeds met Rubio Monocoat olie, waardoor de moleculaire binding met het hout gegarandeerd blijft.

  Industriële voorkleuring

 • Bescherming


  Industrieel kleuren en beschermen doet u met Rubio Monocoat Oil UV R2 of de Rubio Monocoat LED Olie. Rubio Monocoat Oil UV R2 is een UV gecatalyseerde afwerkingsolie gebaseerd op onze gekende technologie. Een extra beschermingslaag Rubio Monocoat Oil UV Topcoat R2 garandeert een resistent en duurzaam resultaat.

  Rubio Monocoat  LED Oil is een hoogwaardige hardwaxolie die net als elke Rubio Monocoat olie gebaseerd is op onze eigen kenmerkende technologie van moleculaire binding. De introductie van led-technologie in ons gamma past volledig in het verhaal van milieubewust ondernemen waar wij veel belang aan hechten.
   

  Industriële afwerking met UV-droging

  Rubio Monocoat Oil UV R2 is een UV gecatalyseerde afwerkingsolie, gebaseerd op onze signatuurtechnologie van moleculaire binding. Rubio Monocoat Oil UV Topcoat R2 wordt ingezet als extra beschermingslaag na een behandeling met Rubio Monocoat Oil UV R2. Het maakt de kleur van de Rubio Monocoat Oil UV R2 intenser, en geeft geborsteld hout een hogere glansgraad.
 • Machines

  Industriële lijn

  Industriële lijn met spray unit

back to top