MENU

Exterior

 • Voorbereiding

   

  Buitenhout wordt blootgesteld aan extreme vervuiling. 
  Een goede reiniging van het oppervlak is hier dan ook cruciaal voor een behandeling met Rubio Monocoat olie.

 • Voorbehandeling (optioneel)


  Met Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector biedt Rubio Monocoat een decoratieve én duurzame afwerking aan voor alle buitenhout. En om een nog intensere kleuring mogelijk te maken, werd recent ook de Rubio Monocoat Sunprimer HWP aan het exterior gamma toegevoegd.

 • Bescherming

   

  Voor de afwerking van gevels, tuinhuizen en poorten valt de keuze meer en meer op hout, al dan niet in combinatie met andere materialen. De bescherming van het hout kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van het beoogde resultaat. Rubio Monocoat heeft al jaren met succes Rubio Monocoat Hybrid Wood Protector in zijn gamma, een hoogwaardige olie die in één laag het buitenhout beschermt en kleurt in één van de 20 beschikbare kleuren. 

  Maar het Rubio® labo ontwikkelde ook Rubio® WoodCream, een innovatieve waxcrème voor een langdurige, ademende en waterafstotende houtbescherming. Rubio® WoodCream is beschikbaar in 27 kleuren en kan in één of meerdere lagen aangebracht worden om een semi-transparante, vergrijsde of dekkende look te bekomen op verticaal buitenhout.

   

  de ultieme allrounder voor al uw buitenhout

  INNOVATIEVE WAXCRÈME VOOR VERTICAAL BUITENHOUT

  VOOR KLEUREFFECTEN EN ONDERHOUDDSOPLOSSINGEN

 • Onderhoud

  Rubio Monocoat draagt zorg voor hout, en dit houdt niet op na het plaatsen van de olie. Om geoliede oppervlaktes in topconditie te houden, voorziet Rubio Monocoat ook in de nodige onderhoudsproducten.

  ‚ÄčDownload hier de onderhoudsbrochure.

back to top