MENU

Project van de maand - September 2017

1 September 2017
Een klassiek Georgisch huis met een moderne insteek

Een jong gezin nam contact op met de mensen van Bath Bespoke, nadat ze vanuit London verhuisd waren naar een prachtig Georgisch herenhuis in het centrum van Bath. Het herenhuis was typisch Georgisch met magnifieke hoge plafonds, maar er moest nog het een en ander aan gerenoveerd worden.

Bath Bespoke legde de donkere eikenhouten parketvloer, wat een prachtig detail aan de slaapkamer toevoegde. Ze werkten de vloer af met onze Rubio Monocoat Oil Plus 2C, in de kleur Charcoal. Dit product biedt niet alleen superieure bescherming, maar gaat ook eindeloos lang mee.

 “We gebruiken Rubio voor veel verschillende projecten van ons, omdat het een uitstekende afwerking biedt. Het is ongelooflijk bestendig en levert schitterende resultaten op in allerlei kleuren. Bovendien bevat het geen vluchtige organische stoffen en is het milieuvriendelijk. Dit is een enorm voordeel waarmee we onze impact op het milieu verminderen en de planeet kunnen beschermen.”– Bath Bespoke (Verenigd Koninkrijk)
 
Projectgegevens:
Product: RMC Oil Plus 2C
Kleur: Charcoal
Soort hout: donker eikenhout
 
Aannemer: Bath Bespoke
Fotograaf: Billy Bolton
 

Neem zeker ook een kijkje op hun website:
www.bathbespoke.co.uk

-

Uw Rubio Monocoat-project een maand lang in de schijnwerpers? Super, toch?
Stuur ons al uw foto’s van het Rubio-project. U kunt ze opsturen naar project@rubiomonocoat.com en dan zorgen wij ervoor dat uw project (een maand lang!!) zal stralen op onze website, Facebook- en Instagrampagina.

Vriendelijke groeten,
Rubio Monocoat Hoofdkantoor

Foto's:

back to top