MENU

Project van de maand - November 2017

1 November 2017
In The Barbecue Store in Lima (Peru) kunnen ze als de beste een warme biefstuk roosteren en garen, maar ze weten ook hoe belangrijk het is om hiervoor een speciale ruimte te hebben: een terras of een speciale barbecueruimte in de woning. TBS heeft voor u deze speciale ruimte bedacht om samen met uw vrienden en familie te eten en drinken zoals u dat altijd al wou.

Het ‘Zonnedakproject’, ontworpen door architecte Johanna Vílchez O., is een veelzijdige ruimte die zich er perfect toe leent om uw familie of een grote vriendengroep uit te nodigen en samen te chillen en bij te praten, maar vooral om een biefstuk op de grill te gooien en van een heerlijke maaltijd te smullen.

Voor dit project hebben ze Huayruro-hout gebruikt. De combinatie van deze roodbruine houtsoort en onze RMC Hybrid Wood Protector-olie in de kleur White geeft deze ruimte een rustieke, maar zeer exotische uitstraling.
 
Projectgegevens:
Product: RMC Hybrid Wood Protector
Kleur: White
Houtsoort: Huayruro

Breng zeker eens een bezoek aan hun website: https://tbs.pe/

-

Uw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Fantastisch toch?
Stuur alle foto’s van uw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Dan zorgen wij ervoor dat uw project (een maand lang!!) in de belangstelling staat op onze website, Facebook- en Instagram-pagina.

Groeten,
het Rubio Monocoat-hoofdkantoor

Foto's:

back to top