MENU

Project van de maand - juli 2019

1 Juli 2019Van kledingzaak voor vrouwen tot een modieuze, warme mannenzaak

Alles begon in juli 2018 toen twee mannen het idee kregen om een bestaande vrouwenkledingzaak om te bouwen tot een nieuwe, moderne mannenzaak. Al snel werd de concept store “Le Gendre Idéal” uit de grond gestampt. Bij “Le Gendre Idéal” staat klantenervaring, een gevarieerd aanbod, een mooi interieur en persoonlijke service centraal.

Warme sfeer door hout
Wanneer je de winkel binnenwandelt, voel je meteen de warme, huiselijke sfeer. Dit komt door de keuze van de juiste kleuren en verschillende houtelementen die het interieur één geheel maken.

De treden van de trap, de vrachtwagendelen op de muur, het houten bord en de legplanken in de winkel werden afgewerkt met Rubio Monocoat Oil Plus 2C, in een custom-made kleur. Het kleur is een mix van de kleuren Bourbon, Ice Brown en Smoke 5%. Door deze kleuren te combineren bekwamen ze het perfecte kleur dat de klant voor ogen had.

Hoe leerde je Rubio Monocoat kennen?
De aannemer van het project ontdekte Rubio Monocoat op Instagram. Hij nam contact op met het bedrijf en zo kwam alles in een stroomversnelling. Alexandre van Rubio Monocoat Frankrijk kon de aannemer helemaal overtuigen door de uitgebreide presentatie die hij gaf. Het ruime aanbod aan kleuren en de verschillende toprecensies konden de klant helemaal overtuigen om voor Rubio Monocoat te kiezen.

Waarom Rubio Monocoat?
De klant was meteen onder de indruk van de verschillende voordelen die Rubio Monocoat olie biedt. Tijdens de ontwerpfase kwamen de eerste pluspunten naar voor zoals de mogelijkheid om je eigen kleur te creëren en het feit dat de natuurlijke look van het hout behouden blijft.

Tijdens de applicatie van de olie ondervond de klant een enorme tijdswinst door het éénlaags systeem. Een ander voordeel was dat de olie een goede en aangename geur heeft. Hierdoor heb je geen uren hoofdpijn. Qua onderhoud vindt de klant Rubio Monocoat Oil Plus 2C fantastisch! De olie is niet alleen makkelijk aan te brengen, maar het is ook eenvoudig in onderhoud.

Wil je zelf een kijkje nemen in de concept store “Le Gendre Idéal? Dan kan je terecht op 11 rue du Docteur Calmette, 22400 Lamballe.Project details: Concept store "Le Gendre Idéal"
Product: Rubio Monocoat Oil Plus 2C
Colour: Custom-made
Wood Type: Sapin Brut
Interior decoration: STUDIO HLG - Hélène Le Goff 
Staircase design & furniture: STUDIO HLG - Hélène Le Goff 
Manufacture staircase & furniture: La Fabrique De L'Ouest
Photography: STUDIO HLG - Hélène Le Goff 

-
Jouw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Dat zou toch fantastisch zijn?
Stuur alle foto’s van jouw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Jouw project wordt een maand lang op onze website, Facebook- en Instagram-pagina geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Het Rubio Monocoat-hoofdkantoor
 
back to top