MENU

Project van de maand - februari 2020

1 Februari 2020

Geef jouw interieur een extraatje

Ben je niet meteen fan van een fel kleurtje of een opvallend meubelstuk in je interieur? Kies er dan voor om met je vloer indruk te maken. Deze visgraat vloer trekt alvast onze aandacht!

Door het hele huis werd er gekozen om te werken met een visgraat patroon; de perfecte eyecatcher als je het ons vraagt. De bewoners wilden de natuurlijke look van het hout behouden, daarom kozen ze ervoor om het hout te kleuren en te beschermen in één laag met de Rubio Monocoat Oil Plus 2C, kleur Pure.

Patronen zijn vandaag de dag weer helemaal in! Het visgraat patroon is misschien het meest klassieke legpatroon, maar het blijft vooral tijdloos. Je kan het patroon in elke kamer van je huis integreren: in de woonkamer, keuken en zelfs badkamer.

De architect van dit werk, Alexandru Cristescu, gebruikt Rubio Monocoat producten al jaren en is fan! De hoge kwaliteit van de olie, maar ook de mogelijkheid om oneindige kleuren en effecten te creëren is voor hem een enorm pluspunt. Een extra concurrentievoordeel van Rubio Monocoat olie is dat je de olie kan toepassen op bijna elke houtsoort, ongeacht interieur of exterieur.

Wil je jouw interieur laten stralen of zoek je een originele twist? Ga dan zeker eens voor een mooi legpatroon zoals het visgraatmotief. Inspiratie nodig? Bezoek onze website en ontdek alle interieurtrends in ons magazine!Project details: Cotroceni Residence
Product: Rubio Monocoat Oil Plus 2C
Colour: Pure
Wood type: Oak 
Architect & Design: Alexandru Cristescu
                                 Iconic Wood
Photography: Iconic Wood
-

Jouw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Dat zou toch fantastisch zijn?
Stuur alle foto’s van jouw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Jouw project wordt een maand lang op onze website, Facebook- en Instagram-pagina geplaatst.

Met vriendelijke groeten,
Het Rubio Monocoat-hoofdkantoor

 
back to top