MENU

Project van de maand - Augustus 2017

1 Augustus 2017
Na ongeveer vijftien jaar lang plannen en bouwen krijgt het ietwat saaie Swiss National Museum in Zürich eindelijk een noodzakelijke make-over. Er is nu volop ruimte voor nieuwe tentoonstellingen en er werden een nieuwe, royale entreeruimte met een museumwinkel en restauratiefaciliteiten, een bibliotheek voor onderzoek en studie, een auditorium en een nieuw studiecentrum aangelegd.

Voor de entreeruimte van de uitbreiding van het Swiss National Museum werd 60 strekkende meter aan gebogen banken geplaatst langs de kronkelende lijn van de groepen bomen. Dankzij het degelijke voorbereidingswerk van Vogt Landschaftsarchitekten konden het ontwerp en de planning van de gebogen banken op een betrouwbare manier worden gerealiseerd. Het terrein werd met een 3D-laser in kaart gebracht om de gegevens voor de bouwplanning te verzamelen en de complexe reeks bochten en hoekpunten perfect te plannen.

Het oppervlak van het larikshout werd behandeld met onze RMC Hybrid Wood Protector, Natural. Deze olie beschermt massief hout tegen overmatige blootstelling aan vocht wanneer het regent en vertraagt de natuurlijke vergrijzing van het hout.

 
Projectgegevens:
Product: RMC Hybrid Wood Protector
Kleur: Natural
Houtsoort: Lariks
 
Fabricage & Ontwerp:
BURRI public elements AG
Landschapsarchitectuur: Vogt Landschaftsarchitekten AG
 

Neem ook zeker een kijkje op de volgende websites:  
www.burri.world - www.vogt-la.com  - www.nationalmuseum.ch

-

Jouw Rubio Monocoat-project één maand lang in de schijnwerpers … klinkt dat niet fantastisch?
Stuur al je Rubio-projectfoto’s naar project@rubiomonocoat.com, dan zorgen wij ervoor dat je project (een maand lang!!) in de kijker wordt gezet op onze website en onze Facebook- en Instagram-pagina.

Vriendelijke groeten,
Hoofdkantoor Rubio Monocoat

  
 
back to top