MENU

Project van de maand - Januari 2018

1 Januari 2018
Visgratenmotief zowel modern als klassie‚Äčk.

Het visgraatmotief was vroeger heel exclusief en werd vooral gelegd in stijlvolle herenhuizen. Vandaag past een visgraatvloer echter in elk huis bij zowel klassieke als moderne interieurs. Het kan een moderne kamer een elegante klassieke twist geven. En andersom kan een unieke vissengraat ook leiden tot een zeer hippe look in een klassieke kamer.

De klant van MM The Woodstore wou een klassieke sfeer creëren in hun modern interieur. Daarom opteerden ze samen voor een visgratenpatroon met een Rubio Monocoat-afwerking.  “De klant wou hun vloer zo wit mogelijk en zeker niet geel. Om die reden hebben we gekozen om het eiken te roken en te borstelen.”

Een verstandige keuze want door het roken wordt de vloer grijzer en door het borstelen blijft de kleur meer aan het oppervlak van de vloer. Hierdoor blijft het oliekleur dat ze hebben aangebracht duidelijk aanwezig en extra benadrukt. Om de vloer nog mooier uit te laten komen hebben ze zelf het kleur samengesteld bestaande uit de Oil Plus 2C Smoke en de Oil Plus 2C Wit.

MM The Woodstore werkt graag met Rubio Monocoat. “Ten eerste geeft jullie unieke olie altijd een mooie kleurverdieping, de vloer ziet er vol en verzadigd uit. Ten tweede zijn de mogelijkheden met jullie kleuren eindeloos, zeker als je kleuren met elkaar gaat mengen. Ook is het voor onze klanten een mooi en eenvoudig systeem om te onderhouden. Bij andere oliemerken is het vaak zo dat men de vloer in het begin weinig mag belasten en moet men die veel onderhouden. Daar heeft de klant tegenwoordig geen tijd meer voor. Ze willen dat de vloer direct in gebruik genomen kan worden.”

 

Projectgegevens:
Product: Oil Plus 2C
Kleur: Smoke and Wit
Houtsoort: Eiken duoplank


-

Uw Rubio Monocoat-project een maand lang in de kijker? Fantastisch toch?
Stuur alle foto’s van uw Rubio-project naar project@rubiomonocoat.com. Dan zorgen wij ervoor dat uw project (een maand lang!!) in de belangstelling staat op onze website, Facebook- en Instagram-pagina.

Groeten,
het Rubio Monocoat-hoofdkantoor

 

Foto's:

back to top