MENU

Nieuw in 2017

3 Februari 2017
Het gaat hard bij Rubio Monocoat!
2017 beginnen wij met heel wat nieuwigheden binnen ons Rubio Monocoat gamma.

Bekijk hier ons overzicht:

Rubio Monocoat, king of colours
Rubio Monocoat is al sinds 2005 de koning van kleuren op hout, en dit zetten we dit jaar extra in de kijker met de introductie van de RMC Colour Trends 2017. Gebaseerd op de kleurentrends voor interieurontwerp, ontwikkelden we de Chic Collections, opgesplitst in drie sferen. Allereerst is er de Scandinavian Chic Collection, die met zijn grijze en blauwe tinten geïnspireerd is op de koude, mistige dagen in de Scandinavische landen. De Charleston Chic omvat veel warme groene kleuren en diepblauwe tinten, en is gebaseerd op de extravagante levensstijl van de jaren twintig. Net als bij de andere twee collecties, omvat deze collectie ook een gouden kleur (A touch of Gold), met echte goudpigmenten! De derde collectie, Boho Chic, bevat veel warme bruine en rode tinten en neemt je mee naar het broeierige Midden-Oosten. Iedere collectie is een mix van nieuwe trendkleuren met bestaande Oil Plus 2C kleuren. Vraag vandaag nog een staal aan en ontdek zelf de rijkdom van onze trendkleuren. Tel. +31 23 551 74 29 of info@rubiomonocoat.nl

Voor onze 'Colour Trends 2017' kleuren - klik hier


------

Rubio WoodCream, voor een instant verouderde look van buitenhout - NIEUW


Voor de afwerking van gevels, tuinhuizen en poorten valt de keuze meer en meer op hout, al dan niet in combinatie met andere materialen. De bescherming van het hout kan op verschillende manieren gebeuren, afhankelijk van het beoogde resultaat. Rubio® Monocoat heeft al jaren met succes de RMC Hybrid Wood Protector in zijn gamma, een hoogwaardige olie die in één laag het buitenhout beschermt en kleurt in één van de 20 beschikbare kleuren. 
Maar hout is uiteraard ook mooi als het natuurlijk vergrijst. Voor alle fans van een verouderde, grijze look, ontwikkelde het Rubio® labo “Rubio® WoodCream”, een revolutionaire crème die verticaal hout vergrijst én waterafstotend maakt.
Het Rubio® Labo ontwikkelde 7 grijstinten die het behandelde hout een verweerde grijze look geven. Er is ook een transparante versie beschikbaar, die het hout natuurlijk laat vergrijzen, maar het wel beschermt en waterafstotend maakt. Deze transparante versie zal reeds vergrijsd hout eveneens beschermen.

Voor onze Rubio WoodCream productpagina - klik hier 

------

Rubio Monocoat vereenvoudigt zijn Exterior gamma


Het gebruik van Rubio Monocoat producten is eenvoudig, en meestal in drie stappen uit te leggen. Deze eenvoud willen we ook doortrekken naar ons productgamma. Voor buitenhout introduceren we daarom, naar analogie met het interieur gamma, een optionele voorkleur. De SunPrimer Hybrid Wood Protector kan optioneel als voorkleur gebruikt worden voor het intenser kleuren van buitenhout, met een nog betere UV-bescherming. Dit voorkleur is beschikbaar in alle 20 kleuren waarin de Hybrid Wood Protector te krijgen is. 

Voor onze Rubio Monocoat Sunprimer HWP productpagina - klik hier 

------

Rubio Monocoat Led Oil - NIEUW
Wij bij Rubio Monocoat zijn het gewoon om de rol van pionier op ons te nemen. Dit willen we in 2017 opnieuw doen met de lancering van Rubio Monocoat Led Oil. De voordelen van LED spreken voor zich: aanzienlijk minder energieverbruik, langere levensduur van de lampen, geen emissie van ozon, geen onaangename geur. Dit is dus kortom een milieuvriendelijke manier om hout industrieel af te werken. Daarnaast is de LED Oil, net als onze reeds UV gekatalyseerde afwerkingsolie, gebaseerd op onze unieke technologie, met een gegarandeerd duurzame afwerking en een natuurlijke ‘look & feel’ zoals bij de oxidatieve RMC oliën.
 
back to top